U belegt al jaren en u beschikt dus over een ruime ervaring en de nodige kennis. Toch zou u regelmatig met een deskundige willen overleggen over uw beleggingen en de mutaties in uw effectenportefeuille. Helaas kunt u daarvoor bij veel partijen niet meer terecht.

Kosten vermogensbeheer overeengekomenBij Aberfeld kunt u wel terecht voor beleggingsadvies. Wij beleggen traditioneel en ook het contact met onze cliënten is gebaseerd op de traditionele waarden. Regelmatig overleg hoort daarbij. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een adviesrelatie met ons aan te gaan. U bepaalt zelf hoe uw effectenportefeuille is opgebouwd maar kan daarbij altijd teruggrijpen naar de kennis en ideeën van onze adviseurs. Wij kijken actief mee met uw beleggingen en wij adviseren u over uw beleggingen op de wijze die u wenst.

Dagelijks contact? Of één keer per week/per maand? Het is allemaal mogelijk. Onze begeleiding is interactief. Dat houdt ook in dat als wij marktontwikkelingen zien die belangrijk voor uw portefeuille zijn wij direct contact met u opnemen.

Kosten beleggingsadvies

De kosten voor begeleid beleggen, ofwel de adviesrelatie, zijn afhankelijk van de mate waarin u onze begeleiding wenst. Deze jaarlijkse kosten variëren van 0,8% bij een gematigde activiteit tot 1,4% bij een zeer actieve adviesrelatie. Dit percentage wordt berekend over de waarde van uw effectenportefeuille. De kosten van transacties zijn afhankelijk van de bank die u kiest, BinckBank of SNS Securities. Aberfeld ontvangt geen percentage over de transactiekosten waardoor u verzekerd bent van de laagste kosten!

Wilt u meer weten? Bel ons 0203050540