Aberfeld is zelfstandig en onafhankelijk. Wij bieden individueel vermogensbeheer voor particuliere beleggers en instellingen die (een gedeelte van) hun vermogen willen beleggen in aandelen en/of obligaties in Europa of Noord Amerika. Ons beheer is op individuele basis en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij een beleggingsstrategie voor uw vermogen samenstellen die geheel bij uw eigen situatie past.

Individueel Vermogensbeheer

U kunt bij ons terecht voor individueel vermogensbeheer, vanaf € 100.000,-. De doelstellingen, beleggingshorizon, risicobereidheid en aanvullende afspraken worden vastgelegd in een vermogensbeheercontract. Daarna stellen wij een portefeuille voor u samen die aansluit bij uw beleggingsprofiel en uw behoeften voor de toekomst. Regelmatig heeft u contact met ons en u spreekt altijd met uw eigen contactpersoon bij Aberfeld Vermogensbeheer. Uw portefeuille wordt dan met u tot in details besproken zodat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan.

Vermogensbeheer

Uw vermogen is ondergebracht bij één van de banken waar wij mee samenwerken. Deze banken zijn BinckBank en Theodoor Gilissen. Van deze banken ontvangt u eens per kwartaal een uitgebreid vermogensoverzicht. U kunt dagelijks op internet met uw persoonlijke toegangscodes volgen wat de ontwikkeling van uw vermogen is en welke mutaties hebben plaatsgevonden. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de ontwikkeling van uw vermogen.

Voor een goed en persoonlijk vermogensbeheer bent u bij Aberfeld Vermogensbeheer aan het juiste adres.