Bij Aberfeld draait het natuurlijk allemaal om u. Wat kunt u van Aberfeld verwachten en wat kunnen wij voor u doen?

Het belangrijkste wat u van ons kunt verwachten is persoonlijk contact en een uitstekende begeleiding. Voor uw eigen portefeuille, voor informatie, een second opinion of andere vermogensvragen kunt u altijd bij ons terecht. Indien u wilt weten wat er gaat veranderen als u uw vermogen door ons laat beheren neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen u ontvangen op ons kantoor aan het Wilhelminapark te Haarlem maar als u dat wenst komen wij bij u op bezoek.

Aberfeld levert u vermogensbeheer service op maat

U kunt ons telefonisch bereiken: 020-3050540 en dit zijn onze adresgegevens:

Wilhelminapark 17-G
2012 KB Haarlem

Omdat uw vermogen belangrijk is, zowel voor u als voor ons, kunt u uw persoonlijke portefeuille 24 uur per dag hier inzien. U heeft dan direct een overzicht van de waarde, het rendement en de samenstelling van de portefeuille.

Uw beleggingsportefeuille wordt bewaard bij een depothoudende bank. Wij werken daarvoor samen met BinckBank en Theodoor Gilissen Bankiers. Alle werkzaamheden die te maken hebben met uw portefeuille worden door deze banken uitgevoerd. Wij van Aberfeld zijn uw tussenpersoon voor deze banken, Wij nemen u alle zorgen uit handen.