Aberfeld Vermogensbeheer is een zelfstandige beleggingsonderneming, in 2009 opgericht door André van Eerden. Sinds mei 2010 zijn wij actief als vermogensbeheerder. Wij leveren persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer aan particuliere beleggers en instellingen.

Ons kantoor is gevestigd in Haarlem van waaruit ons team de financiële markten volgt en contact houdt met onze cliënten. Aberfeld Vermogensbeheer staat voor kennis en ervaring en onze basis ligt bij fundamentele economische waarden. Wij laten ons niet leiden door sentiment of korte termijn trends. Persoonlijk contact met onze cliënten staat voorop. Wij staan open voor ideeën en input.

Ons Team

Ons team bestaat uit André van Eerden, Peter van Meel en Han Vermeulen. André is een ervaren beleggingsadviseur die sinds 1992 actief is als beleggingsadviseur en vermogensbeheerder. Voor hij als beleggingsadviseur begon was hij succesvol beurshandelaar in opties op de European Options Exchange. Han Vermeulen beschikt ook over een jarenlange ervaring in de effectenhandel. Han is de specialist in Europese aandelen. Peter van Meel is onze financieel directeur, hij is o.a. verantwoordelijk voor de compliance maar ook zijn rol als analist is aanzienlijk. Peter heeft een zeer uitgebreide ervaring als financieel bestuurder bij verschillende internationale ondernemingen, Al onze medewerkers kunt u direct persoonlijk benaderen. U kunt bellen 020-3050540 of een mailtje sturen naar info@aberfeld.nl u komt dan altijd direct in contact met onze adviseurs.

Ons beleggingsbeleid, de Consumentenbrief

Bij uw eerste kennismaking met Aberfeld Vermogensbeheer ontmoet u een van onze adviseurs. Onze adviseur zal u uitleggen wat ons beleggingsbeleid is, hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten. De brancheorganisaties voor vermogensbeheer hebben een handleiding samengesteld die u kan helpen om een beter inzicht te krijgen in de werkwijze van uw vermogensbeheerder. Waarop baseert Aberfeld de dienstverlening, welke beleggingsstrategieën voert Aberfeld. Deze handleiding, de Consumentenbrief, behandelt een aantal vraagstukken die u als belegger aan ons voor kunt leggen en waarmee wij u een beter inzicht krijgt in wat wij u kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten. U kunt deze brief hier lezen.